Am un magazin

Bine ai venit pe aceasta pagina si ne bucuram ca esti unul din nu foarte multii intreprinzatori din Romania care au indraznit sa deschida un magazin online. Spunem ca nu multi, pentru ca ultima recenzie arata aproape 10.000 magazine, adica unul la 2.000 de locuitori. Exista inca mult spatiu pentru joc in aceasta piata !

Daca ai un magazin exista urmatoarele posibilitati:

1. Verifica daca el este inscris in SNEC (efectueaza o cautare). Daca nu este inscris, atunci trimite-ne un mail la contact@snec.ro cu adresa web a magazinului tau

2. Daca magazinul este inscris in SNEC, inseamna ca el este monitorizat. Poti sa preiei controlul asupra informatiilor despre magazin, colectate de noi din informatiile publice. Trimite-ne un mail la contact@snec.ro  cu adresa web a magazinului tau.

3. Exista o procedura prin care verificam magazinele si prin care acordam un timbru web ca o garantie ca acestea exista online si sunt reprezentate de cineva. Click aici pentru a obtine cerificarea “Verificat SNEC”.

4. Daca doresti sa acorzi premii pentru realizarea chestionarelor si sa faci parte din e-Universul SNEC, trimite-ne un mail la contact@snec.ro ca sa determinam impreuna ce putem face.

Noi iti dorim succes, nu uita ca suntem alaturi de tine in demersul de avinde online si acceseaza resursele care le-am pus la dispozitie pentru a te conecta cu noi si cu evenimentele noastre.