Comert cu articole facute de mana

Etsy.com este un magazin online 2.0, facut pentru useri si cu interactiunea acestora. Ce il diferentiaza de celelalte magazine ? Vinde doar articole facute de mana omului, artefacte, confectionate manual. Plus materiale folosite pentru a confectiona lucruri de mana. Si ca sa dea si un aer boem, mai exista o categorie de lucruri vechi, trecute de 20 de ani sau cu look invechit.

Una peste alta, este locul ideal unde poti sa vinzi ceea ce faci tu si sa iei bani pentru asta (minus comisionul comerciantului care pune la dispozitie platforma, evident).

Cateva aprecieri, inainte sa va las sa il descoperiti singuri :
– feel&work 2.0, la nivelul 2009
– axat pe comunitate si valorile pentru utilizatori
– haios si cu mult usability, e usor sa faci orice in magazin, pentru ca s-au eliminat toate lucrurile complicate
– e un nou trend al comertului in care comerciantul foloseste doar managementul platformelor
– bate Amazon.com pe orice canal legat de comunitati si social media

Sfat : cei care aveti in magazine si productie proprie de acest gen, puteti sa folositi si acest canal pentru magazinele voastre, ca de asemenea si platformele de la Ebay (Okazii.ro sau Minim.ro la noi), fiind una din metodele de crestere a traficului pe site.

Claudiu Gamulescu

Din 1998 in afacerile digitale. Dezvoltator si Consultant. Am inceput in 2004 studierea pietei românesti de e-commerce, si de atunci ma preocupa continuu. Ma puteti gasi si pe Facebook si Twitter. Reprezint serviciile Underclick.

You may also like...