Infografic – Comertul electronic international in 2015

Cognizant ne ofera un infografic despre tendintele de internationalizare a marilor situri de comert electronic din US. Oportunitatea este imensa intr-o lume a afacerilor global deschisa si cu atatea piete emrgente (BRICS). Insa experienta “de teren” nu arata la fel de bine, pentru ca adaptarea la international nu este un lucru la indemana, atat din punct de vedere al limbii cat si din punct de vedere cultural.  30% din aceasta internationalizare este facuta pe baza de îmbracaminte si accesorii, ceea ce face din US cel mai mare exportator. Important e ca in momentul de fata 75% din magazinele online din US livreaza international.

Pe de alta parte, daca ne uitam la business-ul mic, la IMM-uri, observam ca in jur de 200k de astfel de intreprinderi americane au avut activitate de export numai prin intermediul eBay (Amazon nu a vrut sa puna la dispozitie datele sale).

O lume plina de oportunitati … cu miliarde de consumatori … what would you do if you knew you cannot fail ? … online ? 

international-limits in e-commerce

 

Magazine Online

O preocupare continua din 2004 pentru magazine online si comert electronic, o colectie de resurse si de know-how, un univers virtual in care principala ratiune de a exista a unui magazin online este profitul.

You may also like...