Despre Noi

Adrian Zamfira

Avand un background tehnic de 17 ani de programare si 13 de antreprenoriat, a dezvoltat dupa cativa ani de cercetare diverse solutii de la aplicatii de mobil, sisteme profesionale de supraveghere si pontaj adaptate pietei din tara si pana la probabil cea mai avansata platforma de magazine online din Romania – Kubu.

 

Specializat in Big Data si Analiza Inteligenta a datelor, Adrian Zamira este si consultant de acceptanta in e-commerce, fiind invitat ca speaker si trainer la numeroase conferinte si workshopuri de profil.

 

Din 2013, a lansat si prima Agentie de Strategie eCommerce din Romania.

Date de contact: Blog | LinkedIn | Facebook | Twitter |

Claudiu Gamulescu

Claudiu Gamulescu

Claudiu Gamulescu

Am început să lucrez ca antreprenor în domeniul Internetului după ce am absolvit facultatea de Relații Economice Internaționale, pentru că am intuit încă din 1999 deschiderea amplă pe care o va avea, direct proporțional cu ambițiile mele de flexibilitate a programului, biroului, locului fizic și cu planurile mele de mă conecta la lumea economică mondială, într-un mod mult mai simplu decât posibilitățile oferite de societate la acea epocă. Așa a început o aventură încununată de câteva prime jaloane pe care ulterior ești mândru că ai avut o astfel de viziune la 22 de ani-am instalat prima antenă de download internet via satelit din România la Pitești (EOL), am făcut prima transmisie live prin internet a unei expoziții a Camerei de Comerț, am înființat un centru de training internet pentru tineri sub 20 de ani, am participat la proiectarea unei rețele naționale pentru tineret (un strămoș al social media).

2002-2010 am lucrat ca și consutant pentru companii care doreau implementarea/exinderea serviciilor în România:
Prodigy – India, industria jocurilor online care se instala în România. Research & Sales
Netpoint – România, telecomunicații internaționale; Sales
EastHunter – Elveția-Canada pentru recrutare forță de muncă în Europa de Est ; Executive Manager
Seamless – România, creative agency, Executive Manager
Medianet – România, B2B , Executive Manager
Media Network Internațional – Germania, soluții de comerț electronic; Research
Arbomedia – Polonia (ulterior preluată de Goldbach Elveția) : publicitate online ; Account Management
Netbridge – US (fondul de investiții Broadhurst), publicitate online; Communication

Mediul de afaceri propriu a fost presărat de firmele proprii sau implicări în alte firme ca și business
Gămulescu Grup, Underclick.ro-publishing & websites
Netsport (partener cu Markinstinct)-comerț electronic
Europe Internet Invest (partener cu FPP)-investiții și dezvoltare startups

Am organizat în regie proprie următoarele evenimente: Online Business Forum, Internet Express, Internet Festival, Arenă Urșilor, Net Fiesta și în colaborare am participat și la Open Coffee, Geek Meet

Am activat de asemenea și în zona de formare profesională prestând activități de trainer, coach, mentor, sunt autor al lucrărilor “Web Wizard” (SEO/Usability) , “FFW” (Email marketing) și “Comunic@reOnline” (Comunicare). Ultima lucrare care este în lucru se numește EQ și se desfășoară în cadrul Studiului Național de E-Commerce. Specializare MBA și în cadrul doctoratului urmat la ASE am predat timp de 3 ani “Comerț Electonic” la Facultatea de Comerț București.

In momentul de față locuiesc în Franța, la Laval, fac parte din incubatorul de afaceri cu proiectul Businessoo (data mining, big data, business intelligence) și în continuare îmi desfășor activitatea în domeniile comerț electronic și consultanță de afaceri digitale.

In timpul rămas liber, am făcut și fac voluntariat activ în cadrul Junior Chmaber International, ca și fondator al organizației Brașov din România, apoi implicare la nivel național în România și Franța plus experiențele Lyon și Laval. Recomand tuturor această minunată experiență și organizație.

Mulțumiri celor care m-au acompaniat în ideile și proiectele mele: Codruț, Peter, Adi, Catale, Dan, Cosmin, Nick, Ioana, Andrei, Ionuț, Serban, Bob, Dani, Călin, Gabi, Magda, Corina, Doru, Bogdanel, Mihai, Sorin, Gabriel, Georgeta, Aură, Adrian +++ și mentorilor mei: Diana, Tiberiu, Laurențiu, Călin, Cristian.

Ma ocup de studiul SNEC din 2004, iar din 2010 colaborez cu Adrian Zamfira pentru a face acest studiu mai bun si mai cuprinzator.