Intregistrarea si Protejarea Marcilor Magazinelor Online

seminar organizat de AvocatNet

Cum inregistram si ne protejam marcile in Romania si UE

Gandite ca “lectii multidisciplinare”, Seminariile Avocatnet.ro se adreseaza juristilor, contabililor, managerilor interesati de bunul mers al propriilor companii, dar si oamenilor care doresc sa inteleaga si sa aprofundeze probleme legate de drept, fiscalitate si economie aplicata.

Ideea de baza este sa dezvoltam un concept de seminar bazat pe interactivitatea dintre vorbitori si participanti, astfel incat sa reusin sa rezolvam o mare parte din problemele ridicate de cei din sala.

Mod de lucru
Prezentare in suportul de curs a principalelor legi aplicabile pentru fiecare tema in parte, cu discutarea modificarilor aduse de actele adoptate recent. Dialog interactiv cu participantii.

Invitati sunt:
1. Dl. Stefan Cocos – Sef serviciu Marci din cadrul Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci.
2. D-na. Crina Frisch – Consilier in proprietate industriala, membru al Camerei Nationale a consilierilor in proprietate industriala din Romania, partener Frisch and Partners SRL
3. D-na Maria Voican – Este implicata într-un mod activ în activitatea unor asociatii nationale si internationale de proprietate intelectuala, fiind alumni al Asociatiei Mondiale de Proprietate Intelectuala (WIPO).
4. Dl. Bogdan Manolea – Proprietar al paginii web Legile Internetului – legi-internet.ro, care prezinta din 2001 principalele evolutii din dreptul tehnologiei informatiei. Este consultant juridic interesat de domenii ca dreptul tehnologiei informatiilor, proprietate intelectuala/industriala insa si de orice domeniu implicand dreptul, Internetul si atitudinea civica. Director Executiv al Asociatiei pentru Tehnologie si Internet – APTI.

Claudiu Gamulescu

Din 1998 in afacerile digitale. Dezvoltator si Consultant. Am inceput in 2004 studierea pietei românesti de e-commerce, si de atunci ma preocupa continuu. Ma puteti gasi si pe Facebook si Twitter. Reprezint serviciile Underclick.

You may also like...