Marca de incredere: Google Trusted Stores

Google Trusted Stores este un program gratuit de tipul celor de “Marca de incredere”, care este concentrat pe experienta de cumparare, promisiunea fiind ca o achizitie facuta pe unul din magazinele care au insigna GTS este una deosebita. Procesul este unul care dureaza pana la 3 luni (cu monitorizarea), iar magazinul este apreciat mai bine + produsele sale sunt listate in Google Shopping, care este un marketplace.

google trusted storeRegulile impuse inainte de Ianuarie 2015 erau putin mai stufoase, insa Google a schimbat termenii si conditiile. Daca inainte erai obligat sa trimiti feed-uri separate cu livrarile efectuate si cu anularile de comenzi, acum doar vei specifica locul unde pui badge-ul si procesul de aprobare este mult mai usor.

Avantajele raman aceleasi ca pentru orice marca de incredere:

  • are potential de a creste conversiile (nu este garantat nici macar la Google)
  • sustine credibilitatea afacerii (un proces de 90 de zile de monitorizare arata preocupare)
  • Google se poate erija in mediator al tranzactiilor (in valoare de pana la 1000 USD) – adica are si o valenta de escrow, de terta parte asiguratoare
  • are valenta de SEO favorizand aparitia in rezultate a produselor
  • creste numarul de pareri despre magazin, feedback-ul fiind oricand binevenit pentru un magazin online

 

Magazine Online

O preocupare continua din 2004 pentru magazine online si comert electronic, o colectie de resurse si de know-how, un univers virtual in care principala ratiune de a exista a unui magazin online este profitul.

You may also like...